Om huset

Huset: Huset är byggt 1973. Ovanvåningen är påbyggd 1994. Huset är renoverat 2008 och sedan av oss under 2019-2023. Huset är på 136 m² fördelat på de två våningarna. Ovanvåningen når man genom en trappa placerad utomhus på baksidan av huset.

Sovplatser: Huset har 4 sovrum Nedre plan: 1 st med dubbelsäng 2×80 cm, 1 st med 160 cm säng. Övre plan: 1 st med 160 cm säng och 1 st med dubbelsäng 2×90 cm säng. I alla sovrum finns garderober. Det finns dessutom 1 bäddsoffa på varje våning med plats för två personer i varje. Det finns även en resesäng till de minsta barnen. Man kan alltså sova upp till 12 vuxna personer i huset.

Toalett, dusch och bad: På nedre våningen finns en toalett med dusch. På övre våningen finns en toalett med badkar. Det finns duschtvål, schampo, balsam och handtvål samt hårfön i båda badrummen. Det finns även en tvättmaskin placerad i badrummet på ovanvåningen. Strykjärn och strykbräda finns också.

Kök: På nedre plan ligger köket. Där finns spis med ugn, kylskåp och frysskåp, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, smörgåsjärn, juicepress och elvisp. Naturligtvis finns det grytor och skålar av alla de slag samt även tallrikar, bestick och glas till 12 personer. Vi försöker även att se till att det finns kryddor och andra torrvaror i köket. Diskmedel och kökshanddukar finns. Finns även ett utekök.

Allrum nedervåning: I allrummet på nedre våningen finns ett rejält tilltaget köksbord med iläggsskiva om man önskar ännu större bordsyta. Där finns också bäddsoffa och ett soffbord till denna. TV med HDMI-ingång finns om man vill koppla in egen mobil eller dator för att streama och Apple TV. Det finns även en öppen spis som tyvärr inte får användas då skorstenen inte är besiktad.

Allrum ovanvåning: Allrummet på övre plan har också en bäddsoffa och ett soffbord. Här finns även ett rejält kylskåp med frys.

Wifi: Det finns obegränsad Wifi i huset. Hastighet: 50 Mbit/s.

Kyla/Värme: På varje våning finns en luftkonditionering som kan producera både kyla och värme.

Pool: Poolen är 8 x 4 meter och är 150 cm djup. Det finns tio solstolar och även några parasoller för de som önskar skugga. Härlig utedusch. Det finns även en stor grill för kvällens grillfester.

Uteplats: Huset har fyra uteplatser placerade på söder- och norrsida på respektive våning. Den största uteplatsen är placerad utanför köket på husets norra sida (mot trädgård och pool). Här finns utrymmet där man avnjuter frukost, lunch och middag under bar himmel. På våningen ovanför finns en ”veranda” med sittmöbler. Detta är också på norra sidan och under tak. Ett perfekt ställe att slå sig ner med något svalkande för att beundra utsikten över poolen och bergen i bakgrunden. På framsidan, alltså i söderläge, finns på nedre plan ett cafébord och stolar som passar perfekt för morgonkaffet. På övre våningen finns en väl tilltagen balkong med utsikt över byn och kyrkan. Fyra kilometer bort ser man havet blänka. Även här finns det sittmöbler. Balkongen är till största delen under tak så värmen blir inte så påfrestande.

Handdukar och sängkläder: I hyran ingår sängkläder, handdukar, strandhanddukar och poolhanddukar samt även kökshanddukar.

Parkering: Mitt emot huset finns en 100 m² stor inhägnad tomt. Det är där man parkerar då vägen utanför huset är smal.